gameoftones

🐢💨

Having a coffee in Vienna feels like you’ve walked into a film set 📺

#Living the #hiker #dream in #Java #Indonesia. What was the best hike you ever did in your #live? . #shot with #Sony A7RM2 and my 70-200 g #F4 #sonya7iii #sonyalpha #sonyshooter #sonyshots #explorebali

Off to Berlin ✈️

{Swing} [ #whpsunset] : Biasanya kalau buaian tepi pantai mcm ni yang bro tau ada kat lombok/bali kalau x salah, tapi kat pulau tioman pon ada jugak, nice kan? lagi2 waktu sunset🌞 : Kalau kat Malaysia, kat pantai mana lagi yang ada, buaian tepi pantai mcm ni ? Share sket⬇️ kat comment bawah : : Bro nak share info sket, kalau ada yang nak travel ke Pulau Tioman, haritu bro gunakan pakej drpd @bayutiomanbeach, servis, aktiviti, tmpt, semua nice, so bagi korang yang nak jalan ke pulau tioman boleh lah cuba pakej diorng. Harga pon berpatutan👍🏻 . . . . . . . . . . . . .

Morning R34 💙 #driiveclassic #drivetastefully 📸by: @airmadrid

Just another day in the smokanagan