makeupgiftset

Perfect as a gift or as a starter pack these amazing MUD packs are on special this month only ..a saving of over R300! Pro discount available to artists or salons ,contact me directly for more more info💄💄💄 #augustspecial #MUD #makeup #giftset #starterpack #makeupstarterpack #makeuppromo #makeupspecial #promakeup #mua #makeupartist #bridalmakeup #eventmakeup #travelmakeup #makeupgiftset #makeupkit #mudonmyface #eyeshadow #blush #lipstick #compactmakeup

💕This makeup gift set looks awesome! 🔻Link in profile 👯‍♀️Tag friends

MUD “smitten” gift set consisting of 6 eyeshadows and a nude lip glaze,the perfect starter pack to create beautiful looks for day or night,super pigmented but very easy to blend-not patchy,long lasting,no fall out and lip glaze is glossy,long lasting and is the perfect nude on its own or as a lipstick topper🌸🌸 love this set😍 R650 per set-contact me for orders (pro discount available) Options to become a stockist of MUD make up and stands are also available,contact me for further info #makeupforsale #makeupstockistwanted #makeup #makeupgiftset #MUD #MUDSa #makepartistsa #facebeat #professionalmakeup #makeuplook #makeuptips #makeupideas #makeupreview #buymakeup #proffesionalcosmetics #qualitymakeup #johannesburg

Sebulan aidilfitri telah tamat. Tapi masih ada antara kita yg menghabiskan sisa2 jemputan rumah terbuka dan serdak2 biskut raya. Makin habis biskut raya, makin sedap pulak rasanya😅 Ehhh dah berkunjung ke rumah orang tu apa kata kita hadiahkan sesuatu utk sahabat2 yg dah lama tak bersua muka. Tanda kita masih mengingati dan menghargai dirinya. Bukan selalu kan nak berjumpa ni? So SUIKONE MALAYSIA nak tolong uolls sediakan MAKEUP GIFT SET yang terbaik. Kami balut cantik2 letak dalam box comel. Ada 10 item dlm set ni: ❤️Cushion blush pink ❤️Cushion blush bubble peach ❤️Powder blush rose bud ❤️Powder blush powder pink ❤️Powder blush pink coral ❤️Contour JOJOARTCLASS ❤️Highlight JOJOARTCLASS ❤️Pencil eyebrow ❤️Eyebrow powder set ❤️Wipes Semua ni hanya rm170.👏😱😵 Memang confirm next year dapat jemputan rumah terbuka lagi sekali ni💃 Utk shopping contact +60198236797 #suikone #suikonemalaysia #makeuplook #makeupgiftset #giftset #cosmeticproducts #cosmetic #contouring #contourpowder #highlight #highlightpowder #blusherpowder #aircushionblush #cushionblusher #eyebrowset #pencileyebrow #wipes #makeupremoverwipes