primer

INNISFREE Mineral makeup base cream SPF30/PA++ 40ml in Peach Preloved / IDR 150,000 . Base makeup mineral dengan tekstur lembut untuk membantu meratakan warna kulit sehingga kulit tampak bersih dan cerah. . Peach Color : Ingin memiliki warna kulit yang rata dan sehat bagi kulit yang terlihat pucat. . ‼️ Baru dipakai 1x ‼️ Beli di Counter Innisfree Central Park IDR 190,000 ‼️ Alasan dijual: Jarang dipakai. ‼️ Expired: 2021. ‼️ Kotak sudah tidak ada. . #innisfree #innisfreemurah #innisfreepreloved #preloved #prelovedmurah #prelovedstuff #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jualanmurah #koreanmakeup #makeupkoreamurah #makeupkorea #primer #primermurah #makeupbasemurah #makeupbase

DUPE ALERT! The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer ($13.90) VS Hourglass No. 28 Primer Serum ($95). The first two ingredients (being the main ingredients) of both of these primers are the same. They feel the same, and do the same job with a very different price point.

I'm going make-up free today as my skin is throwing some sort of post-travel strop but, more often than not, these three are by my side helping me face the world. (I particularly recommend @FentyBeauty's Pro Filt'r Primer if you're oily!) What are everyone else's go-to products for an everyday flawless face? #Airflash #AirflashFoundation #beauty #beautyblog #brush #buffer #buffingbrush #colour #complexion #cosmetics #Dior #essentials #face #fashion #FentyBeauty #foundation #foundationprimer #makeup #primer #ProFiltrPrimer #products #skin #skincare #style #travel #website #writing #Zoeva #ZoevaCosmetics

ใช้จริง เนียนจริง ปกปิดจริง คุชชั่น สร้างผิวสวยเรียบเนียนสวยเป๊ะ ปังเวอร์ Shades Cushion มีให้สาวๆได้เลือก 2 เฉดสี #No.1 Natural Light (สำหรับสาวผิวขาว) #No.2 Ivory (สำหรับสาวผิวสองสี) -------------------- สูตรกันน้ำติดทนยาวนาน ผิวกระจ่างใสตลอดวัน --------------------. Product: Cushion Fluid Touch Price : 590.- . . สั่งซื้อออนไลน์ ได้ที่ [ Line ID : @Shades ] และ ที่ร้าน EVEANDBOY ทั้ง 6 สาขา 1.The Underground (Siam Square One) ชั้น LG 2.Fashion Island ชั้น2 ฝั่ง Big C 3.The Mall บางแค ชั้น1 4.สาขา The Mall บางกะปิ ชั้น3 5.Mega Bangna ชั้น1 6.Zpell @ ฟิวเจอร์พาร์ครังสิต ชั้น1 -------------------- #shades_cosmetics #shades #ShadesCushionFluidTouch #cushion #primer #premium #hyaluronic #spf #filler #perfectskin #makeup #cosmetics #girls #5sec #beauty #Skincare #howto #cushion #beautiful #nofilter #perfectskin

#primer before your makeup #Gold #brillant #By rihanna Cash on delivery 📦 DM for more info

Uno de los #platos que más aceptación tiene para un #primer #plato es el #Melon 🍈 con #Jamón🍗. Plato #fresco y a la vez con mucho #Sabor. .... #FeudoReal #CometeElVerano #verano #MenuDelViernes #FelizViernes #Grao #Asturias

Always the best primer in town! . . Primer yang tak melekit lekit bila apply, smooth.. . Ada kebaikan minyak argan dalam primer beatifique ni yang boleh membantu pudarkan parut jerawat.. . Selain itu, kami kongsikan kelebihan primer ni . . 👇👇👇 10 KELEBIHAN PRIMER BEATIFIQUE . 1. Tutup pores tapi tidak menyumbatkan 2. Makeup tahan lama 3. Sebagai base sblum apply fd 4. Mencantikkan dan glowingkan makeup 5. Anti Penuaan (Argan Oil) 6. Melindungi kulit 7. Melembutkan kulit 8. Menyerlahkan makeup 9. Sesuai untuk semua jenis kulit (even sensitive!) 10. Texture ringan dan mudah di gunakan (pakai sikit je dah full satu muka) . . Ramai dah puas hati setelah mencuba! . . Nak dapatkan boleh dm or wasep 0185751987 . #primer #mua #beatifique #makeupartistmalaysia

Good morning beauties! I cannot tell you how much I've been loving this little product recently ❤ It is a #Korean #faceprimer by the brand @apieu_cosmetics and I use it every single day before I apply my makeup 😍 This little product not only gets rid of all the redness on my face but also works wonders making my makeup stay put all day + it's #SPF30 PA++! Amazing!!! . . . #bblogger #primer #makeup #beauty #koreanmakeup #koreanskincare #byebyeredness #superrecommend #NotSponsored

For a natural everyday look, these 2 beauties work wonders! Excited to try them out? #goshmalaysia #foundation #primer #natural #naturallook #flawless #perfectskin #goshcopenhagen #goshcosmetics

#Repost @aevitasactives with @get_repost ・・・ The perfect #primer to match the perfect #BBFINISH - #aevitasactives #BBPRIME - discover why this is becoming a firm favourite. Contact us for a FREE sample.

🎉พร้อมส่ง #Sulwhasoo Timetreasure Kit 4 Items #ราคาเพียงเซตล่ะ690บาทรวมส่งEMS‼️เซ็ตผลิตภัณฑ์ดูแลผิว 4 ขั้นตอน เพื่อการฟื้นฟูและบำรุงผิวอย่างเหนือชั้น อุดมไปด้วยส่วนผสมจากสมุนไพรจากเกาหลี ช่วยลดเลือนริ้วรอยแห่งวัย ฟื้นฟูสภาพผิวให้เรียบเนียนอ่อนเยาว์ เผยผิวเปล่งเปลั่งสดใสสุขภาพดีจากภายใน ...ในเซ็ตประกอบด้วย Sulwhasoo Timetreasure Renovating Serum EX 5ml Sulwhasoo Timetreasure Renovating Eye Serum 3ml Sulwhasoo Timetreasure Renovating Eye Cream EX 3ml Sulwhasoo Timetreasure Renovating Cream EX 8ml @Line🆔beautybomb #preorderusa #preorderjapan #momaypaplearn #makeup #cosmeticthailand #jeban #primer #pantip #perfume #siambrandname #eveandboy #sulwhasoothailand #drjill #narslipstick #narsblush #sleepingmask

Fuhhh panasnyaa.. 🌞 Kejap2 nak sapu #yogicsleep ni dulu. Arrghh best nyaa. Sejuk jah muka ni. Apa tidaknyaa, yogic sleep ni ada cooling effect laa. Sebab tu muka jadi lembap lepas pakai 🙆 #moisturiser #jerawat #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbreakout #Aztecclaymask #whitehead #blackhead #dryskin #yogicsleepbyarosa #kulitsunburn #kulitkering #makeupbase #sleepingmask #sleepingmaskkorea #Yogicsleep #jerawathilang #primer #primermakeup

Rs 3500+$ #BIG #makeup #combo Combo includes- 😍😍*Lakme 9 to 5 #foundation cream 😍😍*Huda beauty rose gold #eyeshadow #pallate 😍😍*Huda beauty #primer 😍😍*Mac #compact 😍😍*Mac #cleansing #Peeloff #gel 😍😍*Huda beauty #matte #lipsticks 4 pcs 😍😍* #Gelkajal brown &black 😍😍*Dermacol make up cover 😍😍*9 in 1 #Dazziling eyeshadow pallete 😍😍*Mac lightfull #CC #cream spf 30 😍😍*Kryolan #liquidliner 😍😍* Kryolan mas #cara 😍😍*Mac #pigments 2pcs 😍😍*Huda beauty #lipliner and kajal 12pcs 😍😍*Coloured liner 2 pcs 😍😍*Maybelline baby #lipbalm 😍😍*Kiss proof #crayonlipsticks 2 pcs 😍😍*Makeup puff pack Wncwnc

Skin Potion Oil difomulasikan khas dalam dua kesan iaitu untuk merawat masalah kulit wajah dan digunakan sebagai pelembap solekan. Kandungan yang ada di dalam Skin Potion Oil (SPO), di import khas dari Morroco, Korea dan Italy dijamin kualiti yang terbaik dan premium. Skin Potion Oil ni dah 5 kali keluar dan masuk lab test RnD yang dijalankan selama 4 bulan untuk mendapat hasil yang berkualiti bagi mengikut kesesuaian kulit asia. HQ namakan ia Skin Potion Oil, kerana kesan yang dapat dari Skin Potion Oil ni setanding dengan namanya. Seperti di alam Harry Potter, potion ahli sihir. Vavavusssss!! Whatsapp kekzil 📲+601136316537 . #skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #dyxytaiping #primer