tudungbawalmurah

Bawal batu keliling.. RM 30 sehelai.. Kain berkualiti dan selesa di pakai. Batu cantik dan merelit2.. Wassap http://www.wasap.my/60124829719 #galeribawal #tudungbawal #tudung #hijab #bawaldiamond #bawalkeliling #tudungbawalmurah #tudungbawal #trustedseller #koleksiraya #janganbencicintaku

Bawal batu keliling.. RM 30 sehelai.. Kain berkualiti dan selesa di pakai. Batu cantik dan merelit2.. Wassap http://www.wasap.my/60124829719 #galeribawal #tudungbawal #tudung #hijab #bawaldiamond #bawalkeliling #tudungbawalmurah #tudungbawal #trustedseller #koleksiraya #janganbencicintaku

Bawal batu keliling.. RM 30 sehelai.. Kain berkualiti dan selesa di pakai. Batu cantik dan merelit2.. Wassap http://www.wasap.my/60124829719 #galeribawal #tudungbawal #tudung #hijab #bawaldiamond #bawalkeliling #tudungbawalmurah #tudungbawal #trustedseller #koleksiraya #janganbencicintaku

Bawal batu keliling.. RM 30 sehelai.. Kain berkualiti dan selesa di pakai. Batu cantik dan merelit2.. Wassap http://www.wasap.my/60124829719 #galeribawal #tudungbawal #tudung #hijab #bawaldiamond #bawalkeliling #tudungbawalmurah #tudungbawal #trustedseller #koleksiraya #janganbencicintaku

[PROMO 2 PCS RM100] Sekali beli, mesti nak repeat order lagi. Jom terus klik Link Whatsapp pada bio sebelum licin. . FYI, cara pakai Stella Instant ni senang sgt. Cuma SARUNG dan enjoy your dayyyy😍 . PROMO JIMAT 🌼2 helai RM100 SHJ 🌼sehelai RM54 🌼Exc postage . Details Stella Instant❤️ 🌼fully instant 🌼comes in 2 units ( inner + outer hijab ) 🌼Material high quality chiffon 🌼super flowy material 🌼pinless 🌼with ruffle detailing 🌼syariah compliance 🌼cover front back . P/s : Utk SERIOUS BUYER sahaja Klik link wsap pada bio utk order. . Full katalog @katalog.cahayayati

Tudung bawal diamond - Bidang 45 - Warna Peach - Terus whatsapp zee - 0192669176 - Tq so much . Banyak lagi warna & corak² diomand . #tudungdiamond #tudungbawalmurah #tempahbajunikah #tempahanbajutradisional #jualkebayanyonya

Musim2 ni bukan manggis je orang cari tau, ni haa souk manggis. Laju jer SOLD OUT! . Warna purple ni helokk sangat, nak kata gelap sangat pun tak.,cerah tu memang tak la kan? . Pendek kata memang sesuai la untuk uollss bergaya manis, cepat pun cepat je kan! Sarung je siap! #rugitakcuba . Free size RM34 SAIZ L RM39 SAIZ XL RM44 . 📌 Beli 2 helai dapat FREE postage . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just click the link given❤ . #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungbawallabuhmurah #borongbawal #borongtudung #borongtudungmurah #shawl #plainshawl #shawlchiffon #plainshawlmurah #shawlchiffonmurah #shawlprinted #shawlprintedmurah #borongshawl #borongshawlmurah #innerneck #innerneckmurah #innermurah #snowcapmurah #snowcap #borongsnowcap #fringerarabic #arabicshawl #crumpleshawl #thesouq

Calling calling for satin printed lover . . Material satin rayon memang best pakai . Produk dr istanbul turki . Brand minelli . Price clear stock - rm30/pcs .😲😗 NORMAL PRICE rm60/pcs . Utk fast respone boleh terus dm atau whatsapp nik - 0133984395 . Harga tidak termasuk pos . #minellimalaysia #satinscarves #bawalsatin #satinprinted #tudungbawalmurah #clearstocksale #tudungbawal #bawalovers #sarawak #sabah #bazarpaknil #sayajualmurah

Calling calling for satin printed lover . . Material satin rayon memang best pakai . Produk dr istanbul turki . Brand minelli . Price clear stock - rm30/pcs .😲😗 NORMAL PRICE rm60/pcs . Utk fast respone boleh terus dm atau whatsapp nik - 0133984395 . Harga tidak termasuk pos . #minellimalaysia #satinscarves #bawalsatin #satinprinted #tudungbawalmurah #clearstocksale #tudungbawal #bawalovers #sarawak #sabah #bazarpaknil #sayajualmurah

🎉CLEARANCE SALE BY SCARFF.CO🎉 COMBO DAISY: 3 HELAI RM80 👉Warna hampa buleh pilih na nak yanh mana. Lebih dari 40 warna hampa buleh pilih😄😄😄 Untuk order atau nak tanya pasal bawal Scarff.Co, feel free untuk Whatsapp atau Pm Fif 013-2756462. #scarffco #bawalmanik #tudungbawalcantik #tudungbawalmurah #bawallovers #bawaldiamond #bazaarpaknil #sayajualtudung #sayajualtudungbawal #bawaldiamondexclusive #bawalplain #bawaltabur #bawalborongmurah #bawalscarffexpert #bawalswarovski #bawalswarovskimalaysia #bawalmurah #bawalterkini #bawalasli